Sabine vroeg mij een tijd geleden of ik een bijdrage wilde leveren aan dit ‘Tijd voor jezelf boek’. En natuurlijk zei ik ja! Vroeger kreeg ik wanneer het vakantie was altijd een vakantieboek. Hoe leuk dat dit boek er nu ook is voor volwassen zorgprofessionals! Ik hoop dat anderen er net zo blij van worden als ik!

Het tijd voor jezelf boek is een 128 pagina’s tellend doe-, lees- en inspiratieboek, speciaal voor jou, zorgprofessional! Omdat je het hebt verdiend. Dik verdiend! Of moeten we enorm verdiend zeggen?

Puzzels, lekker leesvoer, dot-to-dots, inspirerende interviews, strips, een bouwplaat, een quiz en vele verhalen. Gemaakt met veel liefde en een dikke knipoog door Sabine Uitslag, John van der Sanden en Jan Vriends.Het Tijd voor jezelf boek

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram